Intrebari si Raspunsuri

  

     Scopul acestei sectiuni este de a informa pacientii referitor la afectiunea medicala pe care o au si in nici un caz nu inlocuieste consultul medical care este indispensabil pentru un diagnostic si un tratament corect. Orice tip de tratament trebuie prescris de medic iar informatiile de pe acest site sunt pur informative. Initierea sau modificarea tratamentului actual din propria initiativa a pacientului, fara un consult medical prealabil, este pe propria raspundere.

    Regulamentul acestei sectiuni:
  1. se vor completa obligatoriu in partea de jos a acestei pagini campurile cu steluta rosie (celelalte fiind optionale) apoi se apasa submit.
  2. cei care posteaza intrebarile sunt rugati sa precizeze varsta, sexul, istoricul bolii (tratamente pana in prezente, interventii chirurgicale, etc), simptomatologia, analize de laborator efectuate (inclusiv valorile normale de referinta), consulturi endocrinologice anterioare.
  3. raspunsul il veti primi pe mail.
  4. mentionez inca o data ca raspunsul meu este orientativ, nu inlocuieste consultul medical si nu-mi asum raspunderea pentru felul in care pacientii utilizeaza informatiile oferite.
  5. unele intrebari si raspunsurile aferente vor fi postate si pe site la sectiunea comments.

Intrebari si Raspunsuri

Adresa URL a specificațiilor gadgetului nu a putut fi găsită